Γυναίκες με αναπηρία: Μεγάλη έρευνα του EDF

Η ΕΣΑμεΑ δίνει στη δημοσιότητα το ερωτηματολόγιο της έρευνας του EDF (Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία) στα ελληνικά και καλεί όλες τις γυναίκες με αναπηρία ή/και χρόνια πάθηση, καθώς και τις μητέρες παιδιών με αναπηρία να απαντήσουν.

Σκοπός της έρευνας είναι να συγκεντρώσει πληροφορίες για την καλύτερη τεκμηρίωση των πολιτικών και προγραμμάτων που σχεδιάζονται στην Ευρώπη για τη στήριξη των γυναικών με αναπηρία και να βοηθήσει στην προετοιμασία του Τρίτου Μανιφέστου για τις γυναίκες και τα κορίτσια με αναπηρία του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα διαρκέσει μεταξύ 10 και 20 λεπτών. Εκτιμούμε πολύ τη συμμετοχή σας.

Να γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν μέσω αυτής της έρευνας είναι εμπιστευτικές. Δεν θα σας ζητηθεί το όνομά σας ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Μόνο συγκεντρωτικές πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε έκθεση/αναφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: s.shabani@edf-feph.org

 Το ερωτηματολόγιο https://is.gd/XoIYDo 

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.