Ημερίδα «Η συμβολή του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας στην προώθηση και προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία», 25/9, ζωντανή μετάδοση

Στην υβριδική Ημερίδα με τίτλο «Η συμβολή του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας στην προώθηση και προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία» που διοργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 μεταξύ 09:30 - 16:00 στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000817 στο ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Την Ημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά από την ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα της ΕΣΑμεΑ:

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα δια ζώσης παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 στο crpdobserve@esaea.gr . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα μιλήσουν υπουργοί, μέλη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Σχεδιασμού, της Αξιολόγησης και της Εφαρμογής, μέλη της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας, εκπρόσωπος από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, στελέχη του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας, εξειδικευμένοι επιστήμονες κλπ.

Το τελικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στα κοινωνικά δίκτυα της ΕΣΑμεΑ την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. 

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα παρουσιαστεί το έργο του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας, η επιστημονική/ερευνητική του δραστηριότητα, η συμβολή του στην παρακολούθηση της Σύμβασης των ΗΕ για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και ο αντίκτυπος του έργου στη Δημόσια Διοίκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΣΑμεΑ στο email crpdobserve@esaea.gr

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.