Ο Ι. Βαρδακαστάνης στη Νέα Υόρκη για συναντήσεις υψηλού επιπέδου για την αναπηρία


Ο κ. Βαρδακαστάνης θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της IDA (8,9,10/9) , ενώ παράλληλα στο πλαίσιο της εκεί παρουσίας του θα έχει συναντήσεις με μόνιμες αντιπροσωπίες χωρών στα Ηνωμένα Έθνη. Παράλληλα στις 11 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει την συνεδρίαση του Φόρουμ της Κοινωνίας των Πολιτών για την Υλοποίηση της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των ΑμεΑ.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο κ. Βαρδακαστάνης θα μιλήσει στη συνεδρίαση της 5ης συνδιάσκεψης του ΟΗΕ των κρατών που έχουν κυρώσει τη Σύμβαση. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον επικεφαλής της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΗΕ Αναστάσιο Μητσιάλη. Τέλος, στις 14 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της IDA θα μιλήσει στη συνεδρίαση της UNICEF για παιδιά με αναπηρία

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.