- Νέα
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών της Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ). έτους 2023-24

Εκδόθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζομένων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών της Δ.ΥΠ.Α (Πρώην Ο.Α..ΕΔ.) έτους 2023-2024.

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε  να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.dypa.gov.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-katartizomenon-skholis-amea-athinwn-2023-2024 

Στον ανωτέρω σύνδεσμο μπορείτε  να  δείτε και να εκτυπώσετε την αίτηση υποψηφίων καταρτιζομένων και το παραπεμπτικό  σημείωμα θεράποντος ιατρού το οποίο αφορά  αποκλειστικά τους υποψήφιους καταρτιζόμενους που παρουσιάζουν κύρια η δευτερογενή ψυχική πάθηση σύμφωνα με την απόφαση ΚΕΠΑ 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι από τις 25/04/2023 έως τις 08/05/2023. Η αποστολή των αιτήσεων των καταρτιζόμενων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) από τον/την υποψήφιο/α, στη Γραμματεία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών (Δ.ΥΠ.Ά., Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, Λ. Γαλατσίου 19, ΤΚ 11141, Αθήνα). 


Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.