- Press releases
""Από την κινητοποίηση με την Ομοσπονδία Τυφλών" "

Αντιπροσωπεία αποτελούμε από τον πρόεδρο της ΕΟΤ Νίκο Γιαλλούρη, τον πρόεδρο του ΠΣΤ Ηλία Μαργιόλα και τον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, συναντήθηκαν με συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών κ. Τσακαλώτο, αφού ο ίδιος βρίσκεται στο Περού, εξέθεσαν τα αιτήματά τους και έκλεισαν συνάντηση για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου με τον κ. Δραγασάκη. Αίτημα των μελών της Ομοσπονδίας είναι η προστασία των ασφαλιστικών, προνοιακών και φορολογικών δικαιωμάτων των τυφλών εν όψει της ψήφισης των εφαρμοστικών νόμων του μνημονίου.

Η μεγάλη, παν - αναπηρική, πανελλαδική κινητοποίηση της Ε.Σ.Α.μεΑ., μετά από απόφαση του Γενικού της Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από την Ομόνοια, με κατεύθυνση το Σύνταγμα και τη Βουλή των Ελλήνων. Θα ακολουθήσει λεπτομερές δελτίο Τύπου για αυτό το συλλαλητήριο.

Φωτογραφίες από την κινητοποίηση http://www.esaea.gr/multimedia/photos/kinitopoiisi-me-tin-omospondia-tyflon 

Share
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.