- Press releases
Για την ελεύθερη διέλευση των αναπηρικών ΙΧ από τα διόδια

Αρχικά ζητείται να διορθωθεί σε όλο το κείμενο ο όρος «άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ)» και να γίνει «άτομα με αναπηρία».
Ζητούνται επίσης τροποποιήσεις σχετικά με τους σκύλους οδηγούς/συνοδούς ατόμων με αναπηρία, για οχήματα διασκευασμένο σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις για την εξυπηρέτηση εμποδιζόμενων χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων και διατάξεις για κωφούς οδηγούς.
Τέλος η ΕΣΑμεΑ αιτείται για μία ακόμη φορά την ελεύθερη διέλευση των αναπηρικών αυτοκινήτων από τα διόδια όλων των αυτοκινητόδρομων της χώρας ανεξαρτήτως της παρουσίας ή μη σε αυτά του ατόμου με αναπηρία.
Εδώ θα βρείτε όλο το κείμενο της επιστολής.

Share
We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.