«Εκστρατεία ενημέρωσης ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους για τα δικαιώματά τους» - Ενημερωτική Συνάντηση, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, 17.00 - 21.00, Πάτρα Αχαΐας

Στο πλαίσιο του γενικότερου έργου της Ε.Σ.Α.μεΑ για την αναβάθμιση της ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, υλοποιείται το Υποέργο 1 «Διάχυση της δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας» της Πράξης «Προωθώντας την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας» με κωδ. ΟΠΣ (MIS) 5045292. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους με Δικαιούχο της Πράξης την ΕΣΑμεΑ. Ο Ανάδοχος του Υποέργου 1 είναι η EUROPRAXIS μΙΚΕ.

Το Υποέργο 1 περιλαμβάνει ένα σύνολο δράσεων που απευθύνονται τόσο στα ίδια τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις, τις οικογένειές τους και σε όλες τις αντιπροσωπευτικές τους οργανώσεις, αλλά και στα Στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλογικούς Φορείς, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στην ευρύτερη κοινωνία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της 1ης Δράσης «Εκστρατεία ενημέρωσης ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις, και των οικογενειών τους για τα δικαιώματά τους» πρόκειται να υλοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Στόχος της δράσης είναι η ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους και η ενθάρρυνση της συμμετοχής τους στις οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος αλλά και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία ή και χρόνιες παθήσεις. 

Δικαιούχος Πράξης:

Ε.Σ.Α.μεΑ.

Ανάδοχος:

EUROPRAXIS μΙΚΕ

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 και ώρες 17.00 έως 21.00 στη «Συνεδριακή Αίθουσα» Ξενοδοχείου “Astir Patras Hotel” (Αγίου Ανδρέου 16, 26221, Πάτρα).

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να αποστείλετε την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: europraxis.esamea.dyt.ellada@gmail.com έως την 12η Ιουλίου 2023.

Μετά τη λήξη της ενημερωτικής συνάντησης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση, το προσχέδιο προγράμματος και η φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Παρέχεται διερμηνεία ελληνικής νοηματικής γλώσσας.  

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.