- Νέα
Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Μιχάλη Σαμαρτζή

Η ΕΣΑμεΑ με βαθιά θλίψη ενημερώνει ότι σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2023 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Μιχάλης Σαμαρτζής, που έπασχε από καρκίνο.

Ο Μιχάλης Σαμαρτζής υπήρξε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ, και ακάματος αγωνιστής του αναπηρικού κινήματος από τα πολύ νεανικά του χρόνια ξεκινώντας από το Ηράκλειο της Κρήτης και μετέπειτα στην Αθήνα. Στη σύζυγό του Σοφία, στα δύο παιδιά του Αρετή και Σωκράτη, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης δήλωσε: «Τον Μιχάλη θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευφυία του, την οξυδέρκειά του και τη βαθιά του προσήλωση στις αξίες και στους στόχους του αναπηρικού κινήματος. Ο Μιχάλης με τίμησε με τη φιλία του και την αγάπη του εκφράζω τη θλίψη μου για αυτή τη μεγάλη απώλεια, πρώτα απ’ όλα για την οικογένειά του, και για το χώρο μας. Αγαπημένε Μιχάλη, καλό σου ταξίδι».

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.