- Νέα
03.7.2023: Ολοκλήρωση της δράσης A2.1.2. Πιλοτική Δοκιμή και Επικύρωση της Μεθοδολογίας των Υποστηρικτικών Κύκλων Ένταξης

Στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ -KA202 –YOU Συμπράξεις συνεργασίας στο σχέδιο Νεολαία ‘’Πέραν των Ορίων Αναπηρίας – Ενισχύοντας νέες γυναίκες να οικοδομήσουν ένα καλύτερο μέλλον’’ και πιο συγκεκριμένα της δράσης A2.1.2. Πιλοτική Δοκιμή και Επικύρωση της Μεθοδολογίας των Υποστηρικτικών Κύκλων Ένταξης - Piloting/Validation of Inclusion Support Circles Methodology η ΕΣΑμεΑ υλοποίησε με επιτυχία την πιλοτική δοκιμή με σκοπό την ολοκλήρωση των θεματικών κύκλων: “Me and community! My involvement, my civic contribution” που σκοπό είχε την κατανόηση της αξίας της ένταξης και της αύξησης της κοινωνικής συμμετοχής και "My rights, your rights - Communication and tolerance" που σκοπό είχε την κατανόηση της αξίας της διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους ώστε να γίνου υποστηρικτές των δικαιωμάτων των γυναικών με αναπηρία.

An inclusive green community for ALL!”

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.