- Νέα
Αιτήσεις στο ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

Μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση για την εισαγωγή τους στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με Ειδικές Ανάγκες Θεσσαλονίκης (ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης), για το σχολικό έτος 2023-2024.

Με την ολοκλήρωση της κατάρτισης, οι σπουδαστές δύναται να εγγραφούν σε Κέντρα Προστατευόμενης Εργασίας (ΚΕΠΕ).

Τα τμήματα κατάρτισης που θα λειτουργήσουν στο ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης είναι τα κάτωθι:

1. Εκπαιδεύσιμων με ειδικότητες: Γεωτεχνικού, Κοπτικής Ραπτικής, Ξυλουργικού, Πληροφορικής, για συνολικά έως 32 σπουδαστές. Η φοίτηση διαρκεί συνολικά 4 έτη.

2. Ασκήσιμων όπου διδάσκονται μαθήματα γενικής παιδείας, κοινωνικών δεξιοτήτων και εργαστήρια Ταπητουργίας - Υφαντικής, Ξυλοτεχνίας, Εργοτεχνίας, Κοπτικής - Ραπτικής και Γεωτεχνικού, για συνολικά έως 8 σπουδαστές. Η φοίτηση διαρκεί συνολικά 5 έτη

Όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζονται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Γραμματεία του ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης.

Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 22/05/2023 έως την Παρασκευή 28/06/2023 με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email του Κέντρου: pvmlakkia@dypa.gov.gr Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Αθήνα, 22.05.2023

2. Με συστημένη ταχυδρομική επιστολή, υπόψη: κ. Γρηγορίου Βασίλειου και κ. Πάσχου Παρασκευής στη Διεύθυνση: Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης Δ.ΥΠ.Α., 57006, Λακκιά Βασιλικών Θεσσαλονίκης.

3. Με αυτοπρόσωπη παρουσία στην Γραμματεία της Σχολής (κατόπιν ραντεβού).

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και η Αίτηση Εγγραφής είναι στον πίνακα ανακοινώσεων ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης καθώς και στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις» https://www.dypa.gov.gr

Για την παροχή απαραίτητων διευκρινήσεων οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δύναται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2396023201, 2396022720 ή μέσω του email: pvmlakkia@dypa.gov.gr Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.dypa.gov.gr/idikes-koinonikes-omades 

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.