ΑΜΕΣΗ καταβολή του υπολειπόμενου ποσού των αναπηρικών επιδομάτων!

Επείγουσα επιστολή με αίτημα την ΑΜΕΣΗ καταβολή του υπολειπόμενου ποσού του προνοιακού επιδόματος για το μήνα Φεβρουάριο στους δικαιούχους και όχι με την επόμενη καταβολή του μηνός Μαρτίου, απέστειλε η ΕΣΑμεΑ στην υφυπουργό Εργασίας Δ. Μιχαηλίδου. 

Το υπουργείο Εργασίας αναγνώρισε άμεσα το λάθος της καταβολής μειωμένων επιδομάτων στους δικαιούχους. 

Υπήρχε όμως δέσμευση ότι, χθες ημέρα Τρίτη 28.02.2023, θα υπήρχε επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο και από τον ΟΠΕΚΑ, για το πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους τα ποσά των επιδομάτων που δεν πιστώθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι χιλιάδες άνθρωποι που επιβιώνουν από το προνοιακό τους επίδομα μην έχοντας άλλη πηγή εισοδήματος, μισθό ή σύνταξη, έχουν μείνει κυριολεκτικά χωρίς τη δυνατότητα εξασφάλισης των αναγκαίων, ζητούνται οι απαραίτητες ενέργειες για την ΑΜΕΣΗ καταβολή του υπολειπόμενου ποσού του προνοιακού επιδόματος στους δικαιούχους και όχι με την επόμενη καταβολή του μηνός Μαρτίου.   


Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.