Ανάρτηση προσωρινών πινάκων για τα επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης της ΕΣΑμεΑ για νέους-ες 18-29 άνεργους-ες με αναπηρία ή χρόνια πάθηση


ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ EΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ/ΝΕΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, στην ιστοσελίδα της ΕΣΑμεΑ και στην ιστοσελίδα https://training.esamea.gr/p/m/el-GR οι προσωρινοί Πίνακες επιτυχόντων και απορριφθέντων σύμφωνα με το υπ’ αρ. Πρωτ.: 24/10.01.2023 Πρακτικό της Επιτροπής Επιλογής Υποψηφίων, στο πλαίσιο της με Αρ.Πρωτ.:980/05.07.2022 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελούμενων του Υποέργου 1 «Υλοποίηση δράσεων συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης» της Πράξης «Ειδικές Δράσεις Ένταξης στην Απασχόληση για Νέους/ Νέες με Αναπηρία» με ΚΩΔ. MIS 5073491 στο Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ».

Σημειώνεται ότι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από σήμερα. Οι αντιρρήσεις αποστέλλονται με email στο katartisi.neets@esaea.gr ή κατατίθενται εγγράφως στην ΕΣΑμεΑ, Ελ. Βενιζέλου 236, Ηλιούπολη ΤΚ 16341 με συστημένη επιστολή. (Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, ισχύ έχουν όλες οι επιστολές που έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου με ημερομηνία εντός της προθεσμίας υποβολής των αντιρρήσεων).

Περισσότερες πληροφορίες: esamea.gr και espa.grE-mail επικοινωνίας: katartisi.neets@esaea.gr

Η Πράξη «Ειδικές Δράσεις Ένταξης στην Απασχόληση για Νέους/Νέες με Αναπηρία» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και την Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων (ΠΑΝ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.