- Νέα
Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review. Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει

25.05.2023 - Δελτία τύπου

Εργαστήρια «Προώθηση της απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις» από τον ΑΓΗΣΙΛΑΟ, Ναύπλιο 31/5, Κόρινθος 1/6


25.05.2023 - Δελτία τύπου

Τεχνική Συνάντηση από τον ΑΓΗΣΙΛΑΟ στην Καλαμάτα για την φυσική και ψηφιακή προσβασιμότητα και τις εύλογες προσαρμογές στην Πελοπόννησο, 30 Μαΐου

 

23.05.2023 - Δελτία τύπου

5ο Ευρωκοινοβούλιο Ατόμων με Αναπηρία «Τίποτα χωρίς εμάς»!

The European Parliament - a forum for all persons with disabilities

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο- ένα φόρουμ για όλα τα άτομα με αναπηρία

Την έναρξη του 5ου Ευρωκοινοβουλίου Ατόμων με Αναπηρία, αυτής της εξαιρετικά σημαντικής συνάντησης 700 και περισσοτέρων εκπροσώπων οργανώσεων ατόμων με αναπηρία από όλη την Ευρώπη και Ευρωπαίων αξιωματούχων, κήρυξε την Τρίτη 23 Μαΐου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του European Disability Forum[i] Ιωάννης Βαρδακαστάνης, μαζί με την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Roberta Metsola.

Η συνεδρίαση μεταδόθηκε ζωντανά - το βίντεο θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Από την Ελλάδα μετέβη 25μελής αντιπροσωπεία και εκ μέρους της μίλησε ο γενικός γραμματέας της ΕΣΑμεΑ Βασίλης Κούτσιανος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ισότιμη πολιτική συμμετοχή.

 Η 25μελής ελληνική αντιπροσωπεία

25.05.2023 - Νέα

Παράταση για τα μηχανογραφικά υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις μετά από παρέμβαση της ΕΣΑμεΑ

Μετά την παρέμβαση της ΕΣΑμεΑ, παράταση πήρε η υποβολής ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ακαδημαϊκού έτους 2023 - 2024 σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων.

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.