Ηλεκτρονική διαβούλευση για τη Στρατηγική για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία 2024-2030 - Σε καλούμε να λάβεις μέρος!

 Ξεκίνησε η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για την Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία 2024-2030 «Μια Ελλάδα με Όλους για Όλους», που θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαΐου και η ΕΣΑμεΑ καλεί όλες τις οργανώσεις ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες, να λάβουν μέρος με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους καθώς και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο πολίτη.

Η διαβούλευση έχει αναρτηθεί τόσο στο opengov όσο και στον προσβάσιμο ιστότοπο https://amea.gov.gr 

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. θα παρέμβει στη δημόσια διαβούλευση με προτάσεις και τροποποιήσεις οι οποίες θα δημοσιευθούν στους ιστότοπους διαβούλευσης και θα κοινοποιηθούν σε όλους τους πολίτες της χώρας, για αυτό σας παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.