Ημερίδα Προβολής του Οδηγού Καταναλωτή με Αναπηρία, Πάτρα 20.2.2023

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει Ημερίδα Προβολής του Οδηγού Καταναλωτή με Αναπηρία στην Πάτρα τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, από τις 16:00 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο AstirPatras (Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα). Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης «Δικτύωση αναπηρικού κινήματος με το κίνημα των καταναλωτών» (Πακέτο Εργασίας 1, Υποέργο 4), που έχει ως στόχο α) την προώθηση των ειδικών αναγκών των καταναλωτών με αναπηρία μέσω της δικτύωσης των τοπικών αναπηρικών οργανώσεων με το κίνημα καταναλωτών και β) την ενδυνάμωση των καταναλωτών με αναπηρία για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.


Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υλοποιεί την Πράξη «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Η Ημερίδα Προβολής του Οδηγού Καταναλωτή με Αναπηρία έχει στόχους:

  • την προβολή του Οδηγού Καταναλωτή με Αναπηρία,
  • την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας για τις ανάγκες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία ως καταναλωτές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και
  • την παρουσίαση του κοινού σχεδίου δράσης μεταξύ του αναπηρικού κινήματος και του κινήματος των καταναλωτών

Αναλυτικότερες πληροφορίες στο πρόγραμμα και στην πρόσκληση που επισυνάπτονται.

Για να συμμετέχετε στείλτε την αίτηση συμμετοχής στο email: esaea1@otenet.gr έως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Παράρτημα της Ε.Σ.Α.μεΑ. στην Πάτρα, κ. Δημήτρης Χαλκιόπουλος στο τηλέφωνο 2610362127 (8.00 - 16.00).

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.