- Νέα
Με θλίψη ανακοινώνουμε το χαμό του Μ. Χατζηβασιλείου, μέλος ΓΣ της ΕΣΑμεΑ και προέδρου Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Πιερίας

Με μεγάλη συγκίνηση και βαθιά θλίψη η ΕΣΑμεΑ ανακοινώνει τον ξαφνικό χαμό του μέλους του Γενικού Συμβουλίου της και προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Πιερίας Μιχάλη Χατζηβασιλείου. Ο Μιχάλης Χατζηβασιλείου υπήρξε ένα σημαντικό μέλος της τοπικής κοινωνίας με μεγάλη δράση και ως πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία, και ως μέλος του ΓΣ της ΕΣΑμεΑ και ως ενεργός πολίτης. Ο ξαφνικός χαμός του Μιχάλη Χατζηβασιλείου στερεί από την τοπική κοινωνία και από το αναπηρικό κίνημα όχι μόνο της Πιερίας αλλά του συνόλου της χώρας, έναν γνήσιο κοινωνικό αγωνιστή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Πιερίας.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνης: «Ο Μιχάλης Χατζηβασιλείου υπήρξε προσωπικός μου φίλος και ακάματος αγωνιστής του αναπηρικού κινήματος.

Θα τον θυμόμαστε πάντα, όχι μόνο για την σημαντική του προσφορά στο αναπηρικό κίνημα αλλά και γιατί ήταν ένας άνθρωπος, που με την εκπληκτική του δεινότητα στο τραγούδι πάντοτε πρόσφερε απλόχερα το ταλέντο του και κομμάτι της ψυχής του. Θυμάμαι πάντα όταν συναντιόμαστε, τραγούδαγε, είτε α καπέλα είτε με συνοδεία μουσικών οργάνων, το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη “Εγώ με την αξία μου με το φιλότιμό μου, κρατάω πάντα στη ζωή ψηλά το μέτωπό μου’. 

Αγαπημένε Μιχάλη καλό ταξίδι. Μεγάλη απώλεια για την οικογένειά σου και για όλους μας το ξαφνικό φευγιό σου». 

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 4.00μμ στην Αγ. Αικατερίνη της Κατερίνης.

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.