Μετάθεση Ημερομηνίας Ημερίδας στην Κόρινθο στις 23/3 με Θέμα: «Τα Δικαιώματα και οι Κοινωνικές Παροχές για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους. Ο Ρόλος των Τοπικών Αρχών, των Κοινωνικών Εταίρων κλπ. στην Πελοπόννησο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετάθεση Ημερομηνίας Ημερίδας στην Κόρινθο με Θέμα: «Τα Δικαιώματα και οι Κοινωνικές Παροχές για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους. Ο Ρόλος των Τοπικών Αρχών, των Κοινωνικών Εταίρων και των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) ενημερώνει ότι λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη,16.3.2023, η Ημερίδα με θέμα: «Τα Δικαιώματα και οι Κοινωνικές Παροχές για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους. Ο Ρόλος των Τοπικών Αρχών, των Κοινωνικών Εταίρων και των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» που είχε προγραμματιστεί για τις 16.03.2023 στην Κόρινθο σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. 425/9.3.2023 Πρόσκληση στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 10 «Διεκδικούμε Μαζί» της Πράξης «Αγησίλαος» μετατίθεται την Πέμπτη, 23.3.2023 και ώρες 11.00 - 14.30 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.


Θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF Ιωάννης Βαρδακαστάνης.


Επισυνάπτονται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Ημερίδας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαίρη Σίδερη στο τηλέφωνο: 2710 221964 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 8.00 - 16.00).

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.