Σεμινάρια με τον ΑΓΗΣΙΛΑΟ σε Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη 9,11,12 Μαΐου «Προώθηση της απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις»

Στο πλαίσιο του έργου της Ε.Σ.Α.μεΑ. για την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, υλοποιείται η Πράξη «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ‘ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ’», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ, από τον Μάιο του 2021. Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ», μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο «Ενημερωτικό Έντυπο Αγησίλαος».

Σκοπός της Πράξης είναι η προώθηση της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου και η πρόσβαση και επανένταξη των ατόμων με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 6 (Π.Ε. 6) υλοποιείται για πρώτη φορά σε πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου Εργαστήρια με θέμα: «Προώθηση της απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις».

Τα Εργαστήρια απευθύνονται σε εκπροσώπους συλλόγων εργαζομένων, εργοδοτών, επιχειρήσεων, κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων, αναπηρικών οργανώσεων καθώς και σε εργοδοτικούς φορείς.

  • Καλαμάτα: Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας, «Αίθουσα Δραστηριοτήτων» (Μπενάκη και Αγίου Ιωάννου, Τ.Κ. 24100), τη Τρίτη 9 Μαΐου 2023 και ώρες 10.00 έως 14.00.
  • Σπάρτη: Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης (Κλεομβρότου 46, Τ.Κ. 23100), την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 και ώρες 10.00 έως 14.00.
  • Τρίπολη: «Αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη» του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης (2ος όροφος, Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρρηγοπούλου, Τ.Κ. 22100), την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και ώρες 10.00 έως 14.00.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στέλνονται στο esamea2@pel.cosmotemail.gr

Μετά τη λήξη των Εργαστηρίων θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ε.Σ.Α.μεΑ., στην κα Μαίρη Σίδερη, στο τηλέφωνο 2710 221964 (Δευτέρα-Παρασκευή 8.00 - 16.00).

Επισυνάπτονται πρόγραμμα, πρόσκληση και αίτηση συμμετοχής.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.