Σεμινάριο στο Άργος με τον «ΑΓΗΣΙΛΑΟ» για τη συνεισφορά του πολιτισμού στην κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, 10.00 - 15.00, Βυζαντινό Μουσείο Αργολίδας, Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων, Στρατώνες Καποδίστρια, Άργος

Στο πλαίσιο του έργου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) σχετικά με την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, από τον Μάιο του 2021 υλοποιείται η Πράξη «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ (Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ», μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο «Ενημερωτικό Έντυπο Αγησίλαος»).

Στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 7 (Π.Ε.7) «Ο πολιτισμός ως μέσο για την προώθηση της ποικιλομορφίας, της κοινωνικής ένταξης και της ίσης μεταχείρισης των ατόμων με αναπηρία», πρόκειται να υλοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας εργαστήριο με θέμα: «Η συνεισφορά του πολιτισμού στην κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις».

Το εργαστήριο απευθύνεται σε στελέχη και εκπροσώπους των εργαζομένων των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, σε επαγγελματίες του πολιτιστικού τομέα, καλλιτέχνες με αναπηρία ή/ και χρόνια πάθηση αλλά και σε άτομα με αναπηρία ή/ και χρόνια πάθηση.

Επισυνάπτονται η αίτηση και το πρόγραμμα.

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί μέσω live streaming και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους και όσες το παρακολουθήσουν δια ζώσης.

Η αίτηση πρέπει να σταλεί έως τις 27.02.2023 στο email administrative@esaea.gr (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Βάσια Αντωναροπούλου στο τηλέφωνο 210 9949837 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-16.00).

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.