- Νέα
Συλλογή - Ανάπτυξη του "DisABILITIES Civic LAB"


Στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ -KA202 –YOU Συμπράξεις συνεργασίας στο σχέδιο Νεολαία ‘’Πέραν των Ορίων Αναπηρίας – Ενισχύοντας νέες γυναίκες να οικοδομήσουν ένα καλύτερο μέλλον’’ και πιο συγκεκριμένα της δράσης A3.4.1 Συλλογή - Ανάπτυξη του ”DisABILITIES Civic LAB - Development of ”DisABILITIES Civic LAB” ολοκληρώθηκε η ψηφιακή συλλογή για τη δημιουργία σεναρίων.

Αναλυτικότερα οι νέες γυναίκες με αναπηρία συν-δημιούργησαν ένα καινοτόμο εργαλείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πηγή έμπνευσης και για άλλες ευάλωτες γυναίκες. Η συλλογή έχει 2 κύρια μέρη: α) 14 σενάρια που βασίζονται σε πραγματικά εμπόδια/προβλήματα των γυναικών με αναπηρία, και β) η σύνοψη περιέχει επίσης τις πρακτικές οδηγίες για τους επαγγελματίες: τι σημαίνει ένα σενάριο, δημιουργείται, ποια στοιχεία είναι απαραίτητο να συμπεριληφθούν, ποιες τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν, συμβουλές για αύξηση του επιπέδου εμπλοκής των νέων στην κατασκευή ενός σεναρίου.

"An inclusive green community for ALL!"

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.