- Press releases
Οριστικός Πίνακας Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης Ιδέας/Concept Note για το Πακέτο Εργασίας 8 (Π.Ε. 8) «Diversity up» του Υποέργου 1 «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση των Ίσων Ευκαιριών» («ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5071337)

Οριστικός Πίνακας Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης Ιδέας/Concept Note για το Πακέτο Εργασίας 8 (Π.Ε. 8) «Diversity up» του Υποέργου (1) «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση των Ίσων Ευκαιριών» στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5071337

Η ΕΣΑμεΑ, ανακοινώνει τον Οριστικό Πίνακα Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης Ιδέας/Concept Note για το Πακέτο Εργασίας 8 (Π.Ε. 8) «Diversity up» του Υποέργου (1) «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση των Ίσων Ευκαιριών» στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ‘ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ’» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5071337, με το Νο 671/21.04.2023 Πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Επρόκειτο για τον 1ο Διαγωνισμό των μαθητών της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και των Ε.Ε.Ε.ΕΚ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου με σκοπό την ανάδειξη πέντε videos, με θέμα την προώθηση της άρσης των στερεοτυπικών αντιλήψεων για τα άτομα με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις στο εκπαιδευτικό και εργασιακό περιβάλλον, αλλά και σε άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής.

 Επισυνάπτεται ο Οριστικός Πίνακας Αποτελεσμάτων.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.