- Νέα
Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review. Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει

06.06.2023 - Δελτία τύπου

Ο Ι. Βαρδακαστάνης: Η οικονομική, κοινωνική και εδαφική συνοχή πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ΕΕ

Στην υψηλού επιπέδου συνεδρίαση της ΕΟΚΕ με τίτλο «Η συμβολή της οργανωμένης κοινωνίας των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την αυτονομία συμμετείχε ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, με την ιδιότητά ως πρόεδρος της ECO (Τμήμα Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, οικονομικής και κοινωνικής συνοχής της ΕΟΚΕ), στην Μαδρίτη, στις 5 και 6 Ιουνίου. Ο κ. Βαρδακαστάνης πήρε μέρος στο δεύτερο πάνελ με τίτλο «Προς μια ισόρροπη οικονομική και κοινωνική πρόοδο: το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και ο αντίκτυπος του κοινωνικού διαλόγου σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο».

31.05.2023 - Δελτία τύπου

Συνεδρίαση του Τμήματος ECO της ΕΟΚΕ για την επανεξέταση του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου της ΕΕ, πρόεδρος ο Ι. Βαρδακαστάνης

Στη συνεδρίαση του Τμήματος «Οικονομική και Νομισματική Ένωση, οικονομική και κοινωνική συνοχή» (ECO) της ΕΟΚΕ προέδρευσε για πρώτη φορά ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο οποίος εκλέχτηκε σε αυτή τη θέση στα τέλη Απριλίου, την Τρίτη 30 Μαΐου.

01.06.2023 - Νέα

Έναρξη προ - εγγραφών στο Δημόσιο ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη (στη Θεσσαλονίκη)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα. Στην φόρμα περιλαμβάνονται οι ειδικότητες που είναι δυνατόν να λειτουργήσουν κατά το επόμενο εκπαιδευτικό έτος 2023-24.

31.05.2023 - Νέα

Αιτήσεις στο ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

Μέχρι και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση για την εισαγωγή τους στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Εφήβων και Νέων με Ειδικές Ανάγκες Θεσσαλονίκης (ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης), για το σχολικό έτος 2023-2024.

Διάδωσέ το
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.